Recommended Posts

براي استفاده از گاتلينگ در سامانه هاي مشابه فالانكس بايد حتما 20 ميلي متري بسازيم يا اگر 12.7 هم باشه كافيه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تولید و تکمیل و پیشرفت از یه جائی باید شروع بشه ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]پس شما وقتی فکر کردی که این موتور ساخت روسیه است اکراین نمیتونه به ایران تحویل بده ! ... اینه اطلاعات مستند تون ؟![/quote]

میخواستم دلیل منطقی بیارم که به خرجت نمیره
شما با این خبر خوش باش
در ضمن اکراین این موتور ور تحت لیسانس در داخل تولید میکنه و حق دادن امتیاز به کشور دیگه ای رو نداره

یادم سال 78 یا 79 خبر ساخت موتور RD33 در ایران رو توی اخبار گفت ولی کو اون موتور

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]یادم سال 78 یا 79 خبر ساخت موتور RD33 در ایران رو توی اخبار گفت ولی کو اون موتور[/quote] بله وقتی دنبال شایعات باشی این مشکلات پیش میاد .... !

[quote]در ضمن اکراین این موتور ور تحت لیسانس در داخل تولید میکنه و حق دادن امتیاز به کشور دیگه ای رو نداره[/quote] سال 85 خط مونتاژش راه اندازی میشه که بتونند 80 عدد موتور رو برای ایران 140 ها مونتاژ کنند و با انتقال فناوری تولید موتور این رو به 1200 عدد برسونند !! دیگه بنده از کم و کیف این ماجرا و اینکه چه بر سرش اومده خبر ندارم !! ...
به سوال شما از این جهت پاسخ دادم که دلیل شما برای انتقال تکنولوژی این موتور از اکراین به ایران بدلیل روسی بودن منتفی هست غلطه ...

بعد از سقوط هفتمین ایرا140 ساخته شده در ایران ! (بدلیل استال شدن موتور اکراینی) شبهاتی در این زمینه پیش اومد ! و کلا برنامه ایران 140 و تولید هواپیمای اکراینی رو میخواستن بی خیال بشن !! که الان مجددا پیگیر این قضیه شدن ! حدود 16 فروند ایران 140 باید تا اخر سال گذشته ساخته شده باشه .........
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جدي جدي 7تا سقوط كرده icon_eek
ما سه تا رو تا بهمن پارسال شنيده بوديم كه تو اصفهان سقوط كرد مطمپني icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی

با سلام

[size=18][color=blue]بهره برداري از ميادين تيراندازي با تكنولوژي نوين نظامي درنيروي زميني ارتش[/color][/size]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/normal_tir-3.jpg[/img]

بيش از 200 ميدان تيراندازي مدرن با نگرش به تكنولوژي روز دنيا در يگان هاي نيروي زميني ارتش به بهره برداري رسيد.

به گزارش روابط عمومي نيروي زميني ارتش، امير سرتيپ دوم شكوهي، معاون آموزش اين نيرو با اعلام اين مطلب گفت: اين تعداد ميادين در بيش از 50 يگان اين نيرو مجهز به آخرين فناوري ها و امكانات نوين نظامي مي باشد كه به دست متخصصان توانمند اين نيرو ساخته و راه اندازي شده است.

معاون آموزش نيروي زميني ارتش خاطرنشان كرد: ميادين تيراندازي جديد در 14 مدل به صورت متحرك روزانه و شبانه، ناگهاني و چند منظوره طراحي و ساخته شده است كه با استفاده از آنها مهارت هاي تيراندازي كاركنان افزايش چشمگيري داشته است.

وي افزود: همچنين در راستاي ارتقاء توان و مهارت تيراندازي كاركنان، شبيه سازهاي تيراندازي در نيروي زميني ارتش به بهره برداري رسيده است كه با استفاده از اين نوع شبيه سازها ضمن صرفه جويي در هزينه كاركنان قادر خواهند بود تحت هرگونه شرايط جوي و در هر ساعت از شبانه روز آموزش ها و تمرينات تيراندازي با انواع مختلف سلاح هاي سبك را منطبق با استانداردهاي بين المللي و شرايط عملياتي انجام دهند.

منبع: [url=http://www.aja.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=f7d36395-588c-496a-983f-379f6fcae43f&WebPartID=c997cbc2-e1fb-4ffc-9360-99122e25e385&ID=9faa3325-ad2b-492f-b266-d578d8bfee1d]پایگاه اطلاع رسانی ارتش جهوری اسلامی ایران[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]جدي جدي 7تا سقوط كرده [/quote] نه ! icon_cheesygrin (یعنی شماره 7 سقوط کرد)

که از این تعداد سه سقوط خیلی زیاده ! خیلی خیلی زیاد !! البته بعد ها گفتن که ایراد ناآشنایی خلبانان ایرانی با هواپیماهای روسی اکراینی هست ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تیربار ام ژ 3 آ 1 و تیربار پی کا ام هم حدود 2000 متر برد دارند پس برد تقریبی 2000 متر برای این تیربار دور از ذهن نیست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
وزير دفاع فردا 20 پروژه مهم الكترونيكي و مخابراتي را افتتاح مي‌كند
خبرگزاري فارس: 20 سامانه الكترونيكي، مخابراتي و اپتيكي وزات دفاع فردا توسط سردار وحيدي رونمايي، افتتاح و تحويل‌دهي مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين سامانه‌ها كه در حوزه‌هاي فناوري جنگ الكترونيك، فناوري رادار، فناوردي هدايت و ناوبري، فناوري هوشمندسازي سلاح و فناوري الكترونيكي هدايت شناورهاي سطحي و زير سطحي هستند، فردا شنبه در شيراز توسط سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، رونمايي، افتتاح و تحويل‌دهي خواهند شد.


http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8907090258

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/13_8907041050sdfsdf_L600.jpg[/img]

من خيلي سعي کردم لااقل تفاوت ها رو در کابين مشاهده کنم .. ! اولين موردي که نظرم رو جلب کرد مانيتور جلوي کابين بود که با فلش آبي روشن نشون دادم . اگر چه رادار هاي هواپيما مخصوص نشان دادن ابرهاي خطرناک است . و بر روي ميز ناوبر قرار مي گيرد . اما مانيتور فوق صرفآ براي چک کردن خلبان است . که ما واقعآ کمبود داشتيم . خوشحالم که مي بينم " ال سي دي " بزرگ جايگزين مدل هاي کوچک و قديمي شده است . به جاي نور گير هاي تلقي که نوع امريکايي اش سبز رنگ و محکم بود و ما کم داشتيم ، ابتکار جالبي به کار برده اند و پرده هاي ضخيم جايگزين اش کرده اند .. ( رنگ زرد ) و اما احساس مي کنم دو تا از عقربه هاي " کامپاس " عوض شده و مدل بزرگ تري جايگزين آن شده است .. شايد هم خطاي ديد باشد ( رنگ آبي )‌ يکي از کار هاي حماسي قرار دادن پرچم ايران به جاي لوگوي کارخانه سازنده هواپيما لاکهيد بر روي فرامين ( يوک ) است ( رنگ نارنجي ) و اما .. دوستاني که در نمايشگاه هاي دهه فجر از کابين سي - ۱۳۰ بازديد کرده بودند ، همگي از پاره شدن صندلي هاي خلبان و داخل کابين و پشتي هاي ان خبر داده بودند . که نوع اصلي ان از ابر سخت و فشرده شده و روکش پارچه اي سبز تشکيل شده بود . که ظاهرآ همه تعويض شده و با روکش هاي آبي رنگ روي ان ها را پوشانيده اند .. ( رنگ قرمز ) فقط خدا کنه کيفيت اش هم خوب و محکم باشد . و اما اساسي ترين بخش آن کفپوش سطح کابين هواپيما ها بود .. که در زمان ما اغلب اون ها در بخش هايي که با فلش ( سبز رنگ ) نشون دادم ، به خاطر استفاده از چسب هاي غير مرغوب اغلب گوشه هايش بالا امده بود .. ! منظورم فاصله بين صندلي خلبان و کمک اش با کنسول وسط بود . که ظاهرآ با کفپوش آبي رنگ آن را تزئين کرده اند .. از نقطه نظر فني ، نصب رادار بهترين خلاقيت لازم بود . دست همه هموطنان ايراني درد نکنه .. اميدوارم توضيحاتي هم در باره تقويت بال و بدنه بگويند ..

http://www.oldpilot.ir/2010/09/post_429.php

نويسنده اقاي بهروز مدرسي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در ادامه افتتاح و بهره برداری از پروژه های دفاعی، به مناسبت هفته دفاع مقدس، 20 پروژه الکترونیکی، راداری، اپتیکی با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در صا شیراز تحویل دهی، افتتاح و رونمایی شد.




به گزارش اخبار چند رسانه ای واحد مرکزی خبر به نقل از اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع ؛سردار وحیدی در حاشیه مراسمی که به همین مناسبت در صاشیراز صا ایران برگزار شد گفت:بحمدا... با همت بلند متخصصان مبتکر و پر تلاش صنایع الکترونیک وزارت دفاع در صا شیراز امروز تحویل دهی 10 سامانه، افتتاح خط تولید7 سامانه و رونمایی از 3 سامانه الکترونیکی، راداری، و اپتیکی انجام گرفت.

وی افزود: این سامانه هادر حوزه های فنآوری جنگ الکترونیک، فنآوری رادار، فنآوری هدایت و ناوبری، فنآوری هوشمندسازی سلاح و فنآوری الکترونیکی هدایت شناور سطحی و زیر سطحی شامل دو نوع رادار ساحلی، رادار تقرب فرودگاهی، رادار پدافند هوایی بردبلند، سیستم های اویونیکی، دوربین های حرارتی، سیستم های جنگ الکترونیکی رهگیری، شنود مخابراتی و راداری و قطعات و کارت های هوشمند الکترونیکی.

وزیر دفاع با بیان اینکه امروزه الکترونیک و مخابرات پایه و اساس توسعه پایدار و از ارکان بسیار مهم در امور دفاعی تلقی شده و از زیر ساخت ها و اجزای اصلی اکثر محصولات تولیدی اعم از محصولات نظامی و غیر نظامی محسوب می شود گفت: وزارت دفاع سرمایه گذاری گسترده ای در این حوزه راهبردی انجام داده است که امروز بخشی از نتایج آنرا در صنایع الکترونیک شیراز و صنایع قطعات الکترنیکی صاایران شاهد هستیم.

سردار وحیدی، هوشمند سازی و روزآمدی تجهیزات و تسلیحات نیروها ی مسلح را از اولویت های وزارت دفاع ذکر کرد وگفت: انشاءالله با همت مضاعف و کار مضاعف دانشمندان، متخصصان و مدیران صنایع الکترونیک وزارت دفاع که در حال حاضردر مجموعه خدوم و خلاق صا ایران فعال هستند بتوانیم روند کارها در این حوزه استراتژیک را شتاب بخشیده در آینده ای نزدیک دفاع الکترونیک و هوشمند را بطور همه جانبه تحقق بخشیم.

وزیر دفاع خاطر نشان کرد: دریک سال گذشته نزدیک به 200 نوع طرح و محصول دفاعی بطور رسمی در سطح وزارت دفاع رونمایی، افتتاح و تحویل دهی شده است که حاصل تلاش نخبگان، مهندسین، کارشناسان و صنعتگران این وزارتخانه می باشد.

سردار وحیدی، با قدردانی ازتلاشها و زحمات متخصصان و مدیران صا شیراز بخاطر تحقیق، طراحی، ساخت و تولید انبوه این محصولات گفت: موفقیتها و دستآوردهای بزرگ و خیره کننده ای که در صنعت دفاعی و سایر بخشهای کشور شاهد هستیم حاصل خونهای مقدس، رزم بی امان و مجاهدت مردان بی ادعا و گمنامی است که 8 سال جانانه و خالصانه از ایران اسلامی دفاع کردند و عزت و سربلندی و افتخار را برای ایران و ایرانی به ارمغان آوردند.

وزیر دفاع در پایان گفت: در این ایام که یادآور 8 سال مقاومت و پایداری ملت ایران در برابر هجوم همه جانبه دشمنان اسلام و ایران می باشد یکبار دیگر با امام شهیدان و شهیدان سرافراز دفاع مقدس عهد و پیمان می بندیم که تحت زعامت فرماندهی معظم کل قوا مدافع راستین اسلام و میهن اسلامی و تحقق بخش آرمان آنان باشیم.


http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=249173

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
فنآوری الکترونیکی هدایت شناور سطحی و زیر سطحی شامل دو نوع رادار ساحلی،[/quote]

[quote] رادار تقرب فرودگاهی،[/quote]

[quote][size=24][color=red]رادار پدافند هوایی بردبلند،[/color][/size][/quote]


[quote]سیستم های جنگ الکترونیکی رهگیری، [/quote]

بسمه تعالی

با سلام

از این رادار پدافند هوایی برد بلند مشخصات و مختصاتی نگفته . عکسی ازشون هم هنوز در رسانه ها منعکس نشده ! یعنی منظور از پدافند هوایی میتونه پدافند موشکی باشه؟؟؟!! یا نه مشخصاً منظورش آتشبارهای پدافند هوایی بوده؟؟؟!!! icon_cheesygrin i_dont't_know

یا علی مدد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بنده هم تبریک میگم،

یه تفاوتی که دیدم هیچ کس بهش اشاره نکرده، تغییر دماغه هواپیما هست، به 2 تا عکس زیر دقت کنید( هرکولس عکس اول از نوع H و مشابه انواع متعلق به نیروی هوایی ایران است):


[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/C-130H_israel_01.JPG[/img]


و عکس دماغه جدید هرکولس های ایرانی:


[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/3_8907101207_L600.jpg[/img]


این هم عکس کابین هرکولسهای قدیمی( مشابه مدلهای در اختیار ایران):


[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/800px-C-130_Hercules_cockpit_hg.jpg[/img]


فکر کنم با رادار جدید توانایی هرکولسها در پرواز در آب و هوای سخت به مراتب افزایش پیدا کرده باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
لطفا اگر کسی می تونه عکس هاشو اپلود کنه.

نظر دوستان چیه? چرا عکس همه خبرگزاری ها یکیه icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.