AdmiralErfan

VIP
  • تعداد محتوا

    290
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های AdmiralErfan

  1. سلام و احترام دو نکته بابت رویداد های اخیر به نظر بنده آمد که عرض میکنم خدمت دوستان نکته اول : این ارتش همیشه پیروز ( هالیوودی ) با وجود برتری هوائی در صحنه رخ داده و با توجه به اشراف بیشتر و ایضا سلاح بیشتر اقدام ( غلط ) موثری نتوانست و نکرد چون خودشان هم بهتر می دانند در پس پرده این قایق های به ظاهر ساده در خشکی چه عقبه و قدرت آتش و کینه ای چندین ساله در آستانه انفجار است به عبارتی طبق فرمایش رهبری ( مدظله ) می دانند : دوران بزن و در رو گذشته ، بزنید ده تا می خورید فلذا این حضرات دوست ندارند منافع و بساط حضورشان در شآخاب پارس برچیده شود. نکته دوم : ارتش ایالات متحده بر یک طرز تفکر غیر رسمی استوار است ( اگر دشمن فرار کرد به دنبالش بدوید اگر دنبالتان کرد فرار کنید ) فلذا به نظر حقیر اقدام جان برکفان ندسا و نداجا شایسته تقدیر و تشکر هست. اما من باب تجهیزات به شدت باید در روند الحاق ناوچه های کلاس سلیمانی و قایق های پدافندی تسریع بشود و این تجهیزات باید حضور موثر و مستمری در آب های جنوب ( و بعد ها شمال ) باید داشته باشند. یک انتقادی هم نیروهای نظامی خودمان کنم عزیزان زحمتکشان غیوران جان بر کف شما به ماموریت جدی و واقعی اعزام میشوید انتظار این هست تا دندان مسلح بروید ولو کشتی قاچاقچی باشد و تجهیزاتش نهایتا چند کلاشنیکف!
  2. با سلام و احترام تنشان میخارد! سرپنجه های نیروهای نظامی و ایضا دیپلماسی ما را میطلبد هرچند مهرهای سوخته ای هستند که طرفداران آنها از شرکت کنندگان در یک برنامه تلوزیونی ما نیز کمتر است اما خب گاهی باید برخی مهره ها حذف شوند تا هر کس و ناکسی جرات نزدیک شدن به خاک ما را نداشته باشد و فکر نکند هرکس به هرکس هست !
  3. سلام و احترام حقیقت امر جای بسی خوشحالی و مسرت است از اقداماتی که بر سر این مزاحمین خلق و منافقین کور دل آمده است در فرتوت بودن و مزحمل بودن این ایادی دست کفر همین بس که با اسپری فلفل یک راس از آنها به دوزخ پیوست بعد این ارازل دار و دسته جمع میکنند و مدعی اقدام مستقیم علیه نظام میشوند لات های کوچه ی خلوت مصداق همین مزدوران است. مورد بعدی قطعا این اتفاقات دست مایه و حاصل دیپلماسی و قدرت سیاست خارجی دولت هست نباید توافق ایران و عربستان نادیده گرفته شود هرچه باشد عربستان مدت ها یکی از حامیان این جنبش بوده و خالی کردن پشت آنها در این برهه و اقدام پاریس نیز قابل تامل است بنده به شخصه به این فکر میکنم که اگر رجوی ملعون زنده و در عربستان باشد چقدر دستگیری و بازگردانی اش به کشور میتواند شیرین باشد. در هیچ جایی نباید این ملاعین احساس راحتی و امنیت کنند ای کاش میتوانستیم حشاشین را دوباره فعال کرده و در تمام دنیا امثال مریم قجر ، مسیح پولی و امثالهم را سریعتر به دست منکر و نکیر برسانیم.
  4. سلام و احترام پنج قدرت اتمی هم کاره ای نیستند یک عده محدود سرمایه دار کلان که حتی برخی از آنان در لیست بیلونرهای فوربز هم از آنها نامی برده نمیشود هستند که در تمامی صنایع مشغول به سرمایه گذاری بودند در دهه ابتدائی قرن بیستم همه چیز از صنعت پنبه تا فولاد و سوخت خب وقتی تمام این موارد را عده ای صاحب بشوند قدم بعدی دنبال چه چیزی هستند؟ تقاضا فقط تقاضا و چه چیز بهتر از جنگ جهانی؟
  5. به جهت این که آف تاپیک نشود این تصویر غم انگیز برای افسانه سرایان لئوپارد و اخویان غربی اش حاوی نکته هاست اما خب متاسفانه غربزدگی پدیده ای است دیرینه که بعضی موارد افراد حاضر به پذیرش منطق و دلیل عقلانی نمیشوند در علم نظامی هیچگاه هیچ چیزی قطعی نیست و لزوما اگر تجهیزی در یک پارامتر قوی عمل می کند دلیلی بر نداشتن ضعف نبوده و نیست این حماقت فرماندهی اوکراینی ها بهترین فرصت برای تست ک مورد هست به نظرم مهاجر 6 و هشت تیر الماس بالازن و لاغیر
  6. سلام و احترام دوست و هم قطار عزیز گاهی دفاع نکردن بهتر از بد دفاع کردن هست این نکته طلائی که خود واقف هستید را سرلوحه قرار دهید.
  7. سلام و احترام به نظر بنده ما در زمینه موشک زمین به زمین در حال حاضر به درجه ای رسیدیم که میتونیم از 100% تمرکز در تحقیق و توسعه موشک های خود به 20% فقط صرفا جهت ارتقای نسخه های موجود و تحقیق نسخه های پیشرفته تر بگذاریم. فی الواقع توان موشکی ما در بعضی زمینه ها ابتر هست تاکنون پدافندی ، ضد زره ، زمین به زمین ، زمین به دریا فروصوت ، کروز های زمین به زمین خوب اقدام کردیم اما.... ما با توجه به قدرت و توان علمی در زمینه موشکی باید در چند جبهه علمی دیگر موشکی درگیر شده و زمین به زمین را کمتر بهش بپردازیم فی المثل ما نیاز به موشک های هوا به زمین و هوا به هوا داریم که در حال حاضر نسخه های جالبی موجود نداریم ( فی الواقع هوا به هوا که اصلا نداریم ) تحقیق و تولید موشک هایی مانند آمرام ، سایدواندر ایکس ، متئور ،هارم ، کروز استورم شادو و حتی کینژال ( همگی هواپایه ) یک نیاز ضروری و غیر قابل اغماض هست در زمینه موشک های زیر دریایی پرتاب باید توان علمی خود را درگیر کنیم در زمینه موشک های پرتاب سرد باید توان علمی خود را معطوف کنیم ( چه پدافندی و چه آفندی دریا پایه ) در زمینه موشک های ضد ماهواره باید تحقیقاتمون رو انجام بدهیم در زمینه ساحل به دریا و بالعکس فراصوت باید اقدامات جدی صورت بگیرد ضمن این موارد ما به حامل های پرتاب ماهواره های سنگین وزن نیاز مبرمی داریم و می بایست پیشرفت های این حوزه را سرعت ببخشیم. حال که تمامی تخم مرغ ها را در سبد موشکی قرار داده ایم اجازه بدهیم تمامی توان دانش موشکی فعال بشود.
  8. باسلام و احترام با تبریک به همه هم سنگران در حوزه میلیتاری چند نکته به ذهن بنده می رسد که خدمتتان عارض می شوم همانطور که اکثرا گمان می کردیم هایپرسونیک کشورمان بر مبنای پلتفرم پیروز و پرافتخار فاتح شکل گرفته است و البته میشد آن را حدس زد که با تغییراتی فنی و مهم از خیبرشکن و حاج قاسم ،فتاح شکل بگیرد نام موشک به شکل هوشمندانه ای انتخاب شده است بنده گمان میکنم نسل بعدی و ارتقای بعدی این موشک مفتح نام بگیرد. فتح : پیروزی فاتح : پیروز فتاح : گشاینده صفت مبالغه فاتح مفتح : گشاینده مبالغه فتاح ضمن اینکه از رونمائی آبرومندانه و جلوه های بصری و ادوات مناسبتری استفاده شده است بنده شدیدا در حال فکر کردن به نمونه هواپایه این موشک هستم با اندکی کوچک سازی و سبک سازی و تغییرات در پروفیل پروازی می توان فنسر یا فانتوم ها را به این موشک تسلیح کرد؟ مشابه کینژال روسی
  9. سلام و احترام این مقام امنیتی رده بالا از نوابغ جامعه شناسی امنیتی بوده است طی اذعانی که خود مقامات رژیم منحوس داشته اند و آنقدر اهمیت داشته که پس از گور به گور شدنش اجازه انتشار اسم منحوسش صادر نشده است. یکی از خاخام های ارتودکس و تندرو به نام گلدشتاین به طرز مشکوکی به درک واصل شد یک نیروی امنیتی دیگر نیز در شمال طولکرم اطراف شهرک حرمیش توسط افراد ناشناس به دوزخ پیوست تمامی این اتفاقات به طرز کاملا تصادفی در سالگرد شهادت شهید صیاد خدائی بوده است. بعد از این فعل و افعال توئیتر منتسب به سپاه در پیامی اعلام کرده : گفته بودیم به سراغتان می آییم و این تازه آغاز ماجراست. الحمدلله #دوران_بزن_و_دررو_تمام_شده
  10. سلام و احترام چرا گمان کردید که روس ها این ارتقا را انجام داده اند؟ روس ها به نظر بنده این آپدیت ها را طلب کرده اند و سازنده پهپاد هم آن را ارتقا داده است. تقویت پیشران و کلاهک انفجاری یا تطبیق با گلوناس کار بسیار شاقی نیست کشوری که ایده و طراحی و تولید داشته است قطعا ارتقا هم می تواند بدهد. بی ارتباط به پرواز های حمل نوشابه و لوازم یدکی سمند و دنا در هفته های گذشته هم نیست
  11. با سلام و احترام با توجه به ناله هائی که از اوکراین به گوش می رسد قطع به یقین شاهد های 136 به آنجائی که باید می خورده نوازشش را کرده است. علیرغم آمار فاجعه بار اعلامی از سوی اوکراین که 120 % در اصابت شاهد ها را روزانه منتشر می کنند. به نظر حقیر یکی از بهترین فرصت هایی که در این بحبحه حنگ بدست آمده برای تسلیحات خودمان است که برخی از آنان برای روز نبرد نگاه داشته ایم با توجه به آش شعله قلمکار پدافندی اوکراین و وجود انواع تسلیحات پدافندی غربی مانند پاترویت و ژپارد و امثالهم بهترین فرصت برای تست موشک ها نقطه زن ما هست تا در شرایط جنگی آزموده بشوند تا در صورت نیاز اصلاحاتی به آنها داده شود و در صورت موفقیت بالا همین مسیر پیشرفت ادامه و ارتقا پیدا کند، موشکی مانند خانواده فاتح کاندید لایقی هستند موشکی مانند هرمز که چند سالی هست از آن خبری منتشر نشده است نیز از این موارد هست. کروز های زمین به زمین و سطح به دریا ، سامانه هائی مانند پیروز برای تست در مقابل لئوپارد و دیگر ادوات زرهی ، اخلالگر های زرهی و خیلی موارد را می توان در این عرصه آزمود و قطعا روس ها استقبال می کنند همیشه هم نباید به چشم مادی به این مسئله نگاه کرد درس گرفتن برای ادامه مسیر بسیار ارزشمند هست چون چه بخواهیم چه نخواهیم ما باید آماده بشویم ساعت به ساعت به جنگ جهانی که نمیتوان از آن اجتناب کرد نزدیک می شویم.
  12. با سلام فاقد اهمیت حکایت گربه و گوش حکایت دیرینه و قدیمی است
  13. سلام و احترام عارضم به خدمت شما که با توجه به سرعت پروازی و ارتفاع گیری در استیج دو این موشک که نمودار هاش توسط آژانس های امنیتی و دفاعی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است قطعا این موشک در بازه 3700 الی 5000 کیلومتر برد دارد حتی بدون کوچک سازی سرجنگی و چیزی که اثبات شده است این هست که عنداللزوم ما توانائی افزایش برد ها را در کوتاهترین بازه زمانی داریم. اما بحث اصلی این مورد هست که برد های بالا با کلاهک های متعارف آنچنان توجیه پذیر و جالب نیست مگر برای ایجاد اهرم فشار روانی جامعه کشوری که مورد اصابت قرار گرفته است.
  14. سلام و احترام عرض به خدمت شما این محصول به نقل از منابعی در اختیار کره جنوبی ، سنگاپور و هند هم قرار گرفته است و طبیعتا تجار سنگاپوری و هندی بسیار خوش معامله هستند یقینا اگر اراده برای تهیه کردن این موشک بوده توسط ارگان های ذی ربط و ذی نفع تا کنون تهیه می شده. علی ای حال رایگان بدست آوردن این محصول می تواند بسیار دلچسب تر باشد. امیدواریم بدون آسیب یا با حداقل آسیب بدست ما برسانند. گزینه جذابی برای ناوگان دریائی و رسوب علمی بسیاری برای توسعه باور 373 می تواند باشد
  15. با سلام و احترام خدمت شما طبیعتا شما وقتی ابعادشناور و پیشران و گیربکس را تغییر می خواهید بدهید کلاس وزنی بالاتر می رود بنده بعد از ای نتغییرات انتظار کلاس وزنی در حد 2500 الی 3000 تن را متصور هستم من باب فرمایش بعدی در زمینه به صرفه بودن با توجه به بودجه محدود و شناور های محدود ما ، بنده این پیشنهاد را دادم که بعد از تغییرات روی طرح و تولید نمونه اولیه با یک شناور مولتی رول و چند کاره ( اعم از دفاع هوائی ، تهاجم زمینی ، شناسایی ، آموزشی ) روبرو بشویم. در زمینه آشیانه بله حق ما شما نیز می تواند باشد.اما اگر آشیانه بزرگ داشته باشد می تواند پذیرای پهپاد های گشت دریایی و شناسایی و چه بسا یک بالگرد رزمی ( عند اللزوم ) باشد. در پهلو ها بنده توپ های اتوبلایزر شده فتح ( در کالیبر های مورد نیاز ) را متصور بوده و لذا کمند ها را به سینه و پاشنه منتقل کرده ام. البته این ها که بنده عرض میکنم پیشنهاد هستند وگرنه نیت به نقد صحبت های شما نیست بلاخره صحبت ها را به سمت و سویی میبریم تا یک برآیند و نتیجه از صحبت ها بتوان گرفت.
  16. با سلام خدمت شما عرض شود به خدمت شما پروژه موج در سالی که آغاز شد شاید جوابگوی نیاز های ما بود اما طولانی شدن روند ساخت موج ها چنان زیاد شده که در حال حاضر نیاز به تغییرات و بازنگری کلی برای ادامه این طرح هست ، درصورت تغییرات در سازه و برخی پارامتر ها می تواند تا چندین سال جوابگوی نداجا باشد. به طور مثال ذکر چند نکته را خدمت شما عارض بشوم : طراحی و ساخت به صورت یکپارچه تر و پارت های کمتر ، با زاویه های شکسته تر جهت کاهش بازتاب راداری افزایش طول بین 8 الی 12 متر افزایش توان موتور و توربین اضافه نمودن آشیانه بالگرد متوسط یا بزرگ استفاده از 2 سیستم کمند در سینه و پاشنه تجهیز به سونار استفاده از سیستم عمود پرتاب چه برای دفاع هوائی چه تهاجم زمینی 20 الی 40 سیلو ( زوبین یا همان نواب ، صیاد و یا حتی باور و یا نمونه ای مانند دزفول برای هر ارتفاعی - کروز های تهاجمی مانند نمونه عمود پرتاب از ابو مهدی ، پاوه ، سومار با برد بین 1000 تا 2000 هرچند کروز های نامبرده می بایست باز طراحی شده و نمونه های متفاوتی مشابه تامهاوک و امثاله تولید گردد) حذف لانچر های مایل پرتاب کروز های سنتی و کلاسیک استفاده از رادار عقاب و رادار ثانویه مناسب استفاده از سیستم مدیریت میدان نبرد استفاده از توپ فجر 27 با ساختار غیر کروی و زاویه شکسته ... و خیلی از مواردی که اساتید و اهل فن بهتر می توانند در آنها اظهار نظر بنمایند.
  17. سلام خدمت شما بنده مطلب شما را مطالعه کردم یکسری موارد خدمت شما عارض بشوم : 1- ابتدا به ساکن در ارتباط با سیبل خدمتتان عارض بشوم این جمله مانند جمله ساعات پروازی قاهر دستکاری شده است عین جمله این هست که ناو هواپیما بر دشمن برای ما در خلیج فارس مانندسیبل است گفته نشد هر ناوی درجهان سیبل هست. 2-پهپاد به پشتیبانی رزمی نیاز ندارد بلفرض قرار است نقطه ایی را هدف قرار بدهد حتی اگر در میان راه منهدم هم شود اهمیت کمتری نسبت به هواگرد با سرنشین دارد. 3- این نمونه ناوبندر ها معمولا تجهیزاتی هست که شامل قایق تندرو ، بعضا نفربر های دو زیست ، بالگرد، سامانه دفاع هوایی ، سامانه های موشکی دریا با ساحل و .... هست پس لزوما فقط پهپاد نیست. با داشتن چند نمونه پهپاد با ماموریت هایی مانند آواکس، شناسایی، گشت و دیدبانی می توان درصد بالایی از امنیت را برای کشتی تا شعاع چند صد کیلومتر تامین کرد ( در صورت داشتن رادار پیش احطار مناسب و سامانه های دفاع ارتفاع پست و بلند ) 4- مورد بعدی داشتن این ناوگروه باعث میشود که عملا تیغ ما به گلوی دیگو گارسیا و خیلی جاها ( به قول برادر احمد لبخند ) نزدیک و نزدیکتر شود. داشتن هواپیمای جنگنده بسیار مهم هست و کاملا نگرانی شما را حس می کنم. اما نه ناوهواپیمابر و نه موارد مورد نیازش فعلا در چنته ما نیست ( زیر دریایی با قابلیت دریانوردی بالای دو ماه ، ناو لجستیک همانند مرحوم خارک ، ناو محافظ ، ناو شکن به تعداد کافی ، جنگنده های روی ناو ، آواکس روی ناو و خیلی موارد دیگر ) پس راهکار در حال حاضر استفاده از داشته هاست ما پهپاد و موشک داریم پس همان ها را تا نزدیکی دماغ دشمن پیش میبریم و موی دماغشان میشویم تا آن موارد دیگر را نیز تقویت کنیم ( یا بخریم یا بسازیم ) در خدمت هستم
  18. با سلام بینید در روی کاغذ و در مقیاس آزمایشگاهی بله موفق شدیم توفیقاتی حاصل کنیم منتها کشاندن آن ها به وادی مقیاس صنعتی کمی دشوار هست و گلوگاهی که ما در اون درچار مشکل هستیم متالوژی و تولید مواد هست. مشکل بعدی نداشتن خودباوری و جرات طراحی بومی بدون الگو گیری از جنگنده های شرقی و غربی است تا کنون هرچه طراحی کردیم عینا و یا درصد بالایی مشابه غربی ها و شرقی هاست در حال حاضر می توان تایگر ها را به کوثر ارتقا داد اما موردی که در این بین دیده می شود بسیار زیاد است حجم تنوع تسلیحاتی پایین دارد قدرت موتور به نسبت پایین هست مخازن سوخت ظرفیت کمی دارند قابلیت سوختگیری هوائی ندارد جنگنده سبک وزن هست و توانائی صرف پشتیبانی رزمی زمینی دارد با محدود توان هوا به هوا با خستگی سازه و بادی استراکچر در طول این سال ها دست و پنجه نرم می کنند دماغه کوچک اجازه ی نصب رادار قدرتمند را به آن نمی دهد.
  19. با سلام فرمایش شما کاملا متین ولی من باب خرید خارجی بازهم بنده ضرورتی در این خرید نمیبینم در حالی که ما به ضرورت های دیگری نیازمندیم فی المثل ما ناو خاکی آبی نیاز داریم درست هست که مکران را عملیاتی کردیم اما فقدان ناو پشتیبانی و آموزشی مانند خارک را حس می کنیم این ناو های لجستیک مورد نیاز ما هستند هواپیمای گشت دریایی سرحال مورد نیاز ما هستند. در تائید فرمایشات دوست عزیزمان عارض بشوم خدمت شما که این ناو ها به تنهایی سیبل متحرک هستند وقتی زیر ساخت مناسب و حتی اسکله نظامی مناسب آن ها شاید تدارک دیده نشده باشدو یا طی یک ناو گروه مناسب اسکورت نشوند. زیر ساخت فراهم بشود خرید بسیار هم عالی است ضمن این که یکی از دوستان فرمودند بیشتر این ناو ها برای پشتیبانی هوایی و ایجاد چتر پدافندی هستند نمی گویم چیزی نداریم چرا در حد توان مسلح هستیم اما این تجهیز باید برای چه چیزی چتر پدافندی ایجاد کنند؟ ناو هواپیما بر؟ رزمناو؟ یا قایق های تندرو؟ نفس خرید خوب هست در گلوگاه های تکنولوژیک که مشکل هست خرید بشود مایه مباهات است اما خرج پول ( چه بلوکه باشد چه نباشد روزی چین یا هر کشوری مجبور به پرداخت خواهد شد ) بی تامل به نظرم کاری عبث است هرچند فرماندهان نظامی ما قطعا این موارد رو لحاظ می کنند. ضمن اینکه با توجه به ارتباط با کشور عربستان و تعاملات لازمه در اوپک به زودی نفت ما در بازار های جهانی کم کم باز خواهد گشت.
  20. باسلام خدمت شما مابقی جاهای کشور را نمیدانم اما در استان خوزستان با توجه به مقوله نفت ، گاز، پتروشیمی وجود نیروگاه های سیکل ترکیبی مهم و راهبردی مانند رامین وجود سدو نیروگاه های برق آبی زیاد مرز آبی ، خاکی و هوایی و سایر مولفه های ژئوپلتیک : سه تیپ زرهی 192 زرهی اهواز - 292 زرهی دزفول - 392 زرهی حمیدیه ضمن این که فرماندهی جنوب غرب نزاجا هم در اهواز مستقر هست دو پایگاه هوانیروز مسجد سلیمان و اهواز دو پایگاه شکاری امیدیه و دزفول دو منطقه دریایی خرمشهر و آبادان و مابقی موارد که شاید گفتن آن صحیح نباشد مستقر هست ( البته این موارد فقط در زمینه اجا بوده و موارد سپاه جداگانه هستند ) حال همین سه تیپ فوق الذکر می بایست تقویت شوند که رویت کرار در رژه اهواز احتمالا حاکی از همین موضوع به نظر می رسد.
  21. با سلام خیال شما و دوستان را راحت کنم و علی رغم میل باطنی عارض بشوم خئمتتان که : هیچکس ، هیچ چیز ، به ما نمی فروشد خودمان باید دست به زانو گذاشته و بلند شویم اگر ما بخواهیم سه فروند به خدمت بگیریم با پشتیبانی مبلغی حدود 4 میلیارد دلار میشود درصورتی که همین مبلغ با نظارت و تزریق صحیح اعمال شود بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد فی المثل زیر دریایی بعثت، نمونه های دیگر فاتح، موج های نیمه کاره مانده مانند طلائیه یا شیراز و پروژه نگین و ... به حمدلله همگی موارد رو هم تقریبا داریم حالا کج و دار و مریز ولی موجود هست از چشم عقاب، تا VLS، از پیشرانه و گیربکس تا کمند و رادار هایی مانند عصر همه چیز تقریبا هست ولی همه گیر نیست و نیمه کاره و در حد نمونه های آزمایشگاهی و محدود با همین مبلغ شاید چند پله نیروی دریایی ما بالاتر برود استاندارد یکسان و نظم داده بشود به تجهیزات یک الی دو فروند ناو بندر دیگر الحاق بشود منتها با تمام امکانات اعم از آسانسور بالگرد و امثالهم در هر صورت بنده نیز با خرید خوشحال میشوم ولی میدانم کسی به ما چیزی نمی دهد خیالتان تخت
  22. با سلام یکسری موارد به نظر بنده میرسد که خدمت عزیزان مطرح می کنم. مورد اول بحث تانک اصلی میدان نبرد هست با توجه به نگاه به تولیدات ملی که بنده دارم ابتدا به ساکن نظر به این هست که تمامی تی 72 های موجود به ارتقای کرار برسند که با توجه به نمونه های رویت شده در شیراز ، اهواز و چهار - پنج دستگاه روز الحاق میشه اندکی امیدوار بود که روند ولو به کندی اما در حال انجام هست اما با این تفاوت که باید به نسخه فول آپشن کرار تغییر پیدا کنند که احتمالا با توجه به کمبود منابع مالی فعلا از نسخه بیسیک شروع کرده اند. مورد دوم تانک های چیفتین و سری تی و ام 60 : این تانک ها را می توان با تغییراتی به عنوان پشتیبان آتش و خط دوم نبرد استفاده کرد برای چیفتن ارتقای سطح حفاظتی و نصب زره ، دفاع نرم ، جمر ، توری های قفسی شکیل و کارا پوشش آنتی ترمال ، نصب رایانه آتش و بالستیک جدیدتر ، مسافت سنج لیزری بهتر ، سیستم ناوبری و هواشناسی، دوربین 360 ، کفشک های لاستیکی ، تعویض پیشرانه با نمونه قوی تر تیربار ریموت کنترل و امثالهم هست. درست این مسیر هزینه بر هست و بسیار زمان بر اما در حال حاضر برای در خط نگه داشتن چیفتن ها و سری تی می توان این اقدامات را انجام داد برای ام 60 ارتقا مانند نمونه های ترک می تواند مفید و مسکنی موقت باشد. به نظر بنده سری های ام 47 و 48 دیگر باید بازنشست یا به کشوری فقیر فروخته و از فروش آنها مبلغی برای ارتقای تانک های موجود عایدی بدست آورد. مورد سوم عدم وجود پلتفرم مناسب برای زرهکوب و تانک سبک هست به نظر حقیر برای این موارد می بایست دریافت خط تولید و تولید مشترک با کشوری ثالث اقدام نمود که در حال حاضر کشور هایی مانند چین و روسیه این امکان وجود دارد. مورد چهارم نفربر و نفربر های آبی خاکی هست با توجه به موجودی های فعلی می بایست ارتقای برای آن ها در نظر گرفت مانند نصب برجک ریموت کنترل افزایش حفاظتی و زره و ... و خرید تعداد مناسبی جهت افزایش تعداد موجود با خرید از کشور ثالث، ضمن این که برای گشت های مرزی و پشت خط مقدم می توان با تولید مناسب نفربر هایی مانند رخش و هویزه و دهلاویه و یا حتی نسخه ایی که چندی پیش تحویل مرزبانی شد وضع را تا حدودی در این زمینه بهبود بخشید. مورد پنج استفاده از خودرو های امرپ : در این بخش باید یک سیستم منظم و یکپارچه و متحد الشکل ترتیب داد به این نحو که فی المثل تمامی ناوگان ارس یا کویران و نویوتا ( ضمن اینکه همین تویوتا ها را باید به استاندارد رویین تن رساند ) بوده و به آن ها تعداد قابل توجهی طوفان و رعد اضافه کرد نباید با تنوع بالا هزینه نگهداری این بخش را بالا برد. برای خودرو های توپ دار سبک خودرویی مانند سفیر با اندکی تغییرات حفاظتی و ظاهری را می توان استفاده کرد. در بحث ترابری سنگین نیز تنوع متاسفانه بالاست صنایع نزاجا هراز چندی یک نمونه خودروی کیان رونمایی می کنند بهتر است کمی در این مورد تامل شود و از یکی دو نمونه امتحان پس داده انتخاب و به تولید انبوه برسند تا مشکل برای هزینه نگهداری نداشته باشیم ضمن این که در این بحث با توسعه زیر ساخت شبکه ریلی می بایست توجه ویژه ای به استفاده از ریل و پتانسیل آن نمود به هر حال ما کشوری پهناور و با اقلیم های متنوع هستیم. در بحث خودکششی به شدت نیاز به خودکششی هایی مانند سزار یا آرچر و یا ماستا و امثالهم هستیم حال باید اندیشید اگر نمونه داخلی می توانیم تولید کنیم که بسم الله اگر توانایی و ظرفیت های داخلی کفاف نمی دهد که سریعا برای ایجاد خط تولید مشترک اقدام کنیم. از بابت اطاله کلام و نظر دادن در حضور اساتید زرهی انجمن پیشاپیش عذر خواهی می کنم.
  23. با سلام یحتمل جزو همان مواردی هست که در قبال پهپاد با آن معاوضه شده است. و نمونه مهندسی معکوس آن به سرعت تولید شده است شاید جاولین اسلام باشد در آینده بهتر میتوان نظر داد.
  24. با سلام نفس عمل بسیار عمل واجبی هست منتها یک مورد مطرح هست روی کبرایی که RWR یا سامانه هشدار دهنده قفل راداری ندارد نصب چف و فلیر به چه کار می آید؟ سامانه شاید هشتاد درصد از عمل بازدارندگی را انجام میدهد، خلبان باید از کجا بداند که کجا از فلیر و چف استفاده کند؟ و چه زمانی روی آن قفل انجام شده است؟ مورد بعدی نصب روی یک پایه به صورت کج و ابتدائی ترین شکل با سیم کشی روکار واقعا منظر عمل را زیر سئوال برده است انتظار میرفت جهاد خودکفائی نزاجا از توان علمی کشور استفاده بیشتری بکند با این شمایل گویا یک برق کار ساختمان آوردند و آن را نصب کرده است درحالی که در ارتقای طوفان بهتر جایگیری شده است مع ذلک از بی دفاع بودن کبرا ها در سابق بهتر است
  25. با سلام و احترام ساخت و ساز سازه هایی جدید در مهرآباد هم در تصاویر ماهواره ای رویت شده بود که دقیقا از فصل بهار آغاز شده بود و بسیار بحث برانگیز و مورد مناقشه کاربران قرارگرفت شاید الان کمی بهتر اوضاع و ابعاد روشن شده باشد